Cinema per a estudiants
CatalÓ Espanyol AnglŔs

 CatalÓ     Espanyol      AnglŔs

Agrega'ns: Facebook

NotÝcies

Abans del vespre: Julie Delpy i Ethan Hawke nou anys desprÚs.


MitjÓ de comunicaciˇ:

Novament ens trobem Julie Delpy i Ethan Hawke nou anys després, tancant la trilogia que tant esperàvem. Aquesta vegada, serà un bell paisatge grec el teló de fons que acompanyarà les converses d'aquesta parella inoblidable que ronda la quarantena. Han envellit com els seus personatges i l'haver participat en la confecció del guió els dóna una gran versemblança ja que, en certa manera, s'estan interpretant a si mateixos.

Des de la segona escena al cotxe de camí a la casa on s'allotgen, ja veiem que aquesta història no serà de sucre i mel. Les discrepàncies es fan òbvies encara que sempre hi subsisteix un sentiment d'amor i tendresa. En les següents escenes, serà la companyia d'uns amics l'encarregada d'esmorteir l'esclat d'una crisi que l'espectador intueix latent.

D'aquí que hàgim d'esperar a les últimes escenes, quan es trobin sols a l'habitació d'un hotel, perquè comenci la bateria de culpabilitzacions, crítiques, retrets i un llarg etcètera per tal de deixar clar qui dels dos ha sacrificat més per la relació.

Ell, que segueix estimant-la incondicionalment, encara que no sempre ho demostri com ella voldria, és l'encarregat de trencar-li l'encanteri d'un romanç etern i fer palesa la realitat d'una relació que és prou forta com per sobreviure als desafiaments quotidians.

Encara que en els seus diàlegs es respiri malenconia per aquells primers començaments apassionats, també es transmet maduresa en acceptar que l'amor només completa el seu cicle amb el pas del temps, quan s'ha aconseguit incorporar les seves asprors i arestes.

Tant de bo que aquests personatges puguin també mostrar-nos, amb la seva sinceritat i nuesa anímica, el vespre de la seva trajectòria amorosa!

VEURE TRÀILER

 

Textos: Núria Farré. facebook@cinemaperaestudiants.cat

Si vols aportar la teva opinió, pots fer-ho a través del nostre enllaç de Facebook (al començament de la pàgina)

 

COM UTILITZAR LA NOSTRA P└GINA

Amb el suport de:
Ajuntament de Matarˇ. Educaciˇ Ajuntament de Sabadell. Educaciˇ Ajuntament de Terrassa. Educaciˇ
ColĚlaboren:
Cinemes Imperial. Sabadell CÝrcol Cat˛lic. Badalona Cinemes Girona La CalÓndria Cinema. El Masnou Casal Nova Alianša. Matarˇ Cinema Catalunya. Terrassa CÝrcol cat˛lic. Vilanova i la Geltr˙ Cineclub Sabadell
Centre de Recursos Pedag˛gics. Matarˇ Centre de Recursos Pedag˛gics. Baix Maresme Centre de Recursos Pedag˛gics. Badalona
Qui som Privacitat Envia aquesta pÓgina a un amic/ga Contacta amb nosaltres