Cinema per a estudiants
CatalÓ Espanyol AnglŔs

 CatalÓ     Espanyol      AnglŔs

Agrega'ns: Facebook

Qui som

Cinema per a Estudiants Ús una iniciativa privada al servei de l┤ensenyament des de 1996. Al llarg d┤aquests anys, la nostra feina ha estat centrada en dues activitats principals:

  • L┤organitzaciˇ d┤un cicle anual de cinema adrešat a diferents nivells i Órees de l┤ensenyament obligatori i postobligatori. Cada curs, es programen un seguit de films, seleccionats amb un criteri cultural i l˙dic (l┤alumnat ha de gaudir amb el visionat del film), que es projecten a sales de cinema de diferents poblacions per tal d┤aprofitar l'atracciˇ que la gran pantalla ofereix com a eina educativa i d┤apropar el llenguatge cinematogrÓfic al treball dins de l┤aula.
  • La realitzaciˇ de sessions de cinef˛rum a l┤aula, on a travÚs de la projecciˇ, l┤anÓlisi i el comentari de fragments de pelolÝcules estudiem i reflexionem sobre temes diversos.

Hem de donar les grÓcies a la comunitat educativa pel fidel acolliment que la nostra proposta cinematogrÓfica sempre ha tingut, com demostren els milers d┤alumnes i el professorat que durant tots aquests cursos han assistit a les nostres sessions de Cinema per a Estudiants.

╔s per aquesta experiŔncia tan gratificant per a nosaltres que ara donem un pas mÚs i obrim www.cinemaperaestudiants.cat amb els objectius d┤oferir un nou suport didÓctic per l┤aula i per a l┤autoaprenentatge individual, de crear un nou espai de difusiˇ cinematogrÓfica i de potenciar l┤intercanvi d┤idees i el debat al voltant del mˇn de l┤audiovisual i l┤educaciˇ.

COM UTILITZAR LA NOSTRA P└GINA

Amb el suport de:
Ajuntament de Matarˇ. Educaciˇ Ajuntament de Sabadell. Educaciˇ Ajuntament de Terrassa. Educaciˇ
ColĚlaboren:
Cinemes Imperial. Sabadell CÝrcol Cat˛lic. Badalona Cinemes Girona La CalÓndria Cinema. El Masnou Casal Nova Alianša. Matarˇ Cinema Catalunya. Terrassa CÝrcol cat˛lic. Vilanova i la Geltr˙ Cineclub Sabadell
Centre de Recursos Pedag˛gics. Matarˇ Centre de Recursos Pedag˛gics. Baix Maresme Centre de Recursos Pedag˛gics. Badalona
Qui som Privacitat Envia aquesta pÓgina a un amic/ga Contacta amb nosaltres