Cinema per a estudiants
CatalÓ Espanyol AnglŔs

 CatalÓ     Espanyol      AnglŔs

Agrega'ns: Facebook

NotÝcies

El fraude (Arbitrage)


MitjÓ de comunicaciˇ:

La crisi financera des de la perspectiva de l'enfonsament personal d'un dels seus protagonistes. Una pel·lícula que es podria aprofitar per treballar amb Batxillerats a l'àrea d'Economia.

Amb la pel·lícula "El fraude" ens trobem davant d'un altre thriller que aborda el tema de l'actual crisi financera. Prenent com a punt de partida un prestigiós magnat i el seu aparent feliç entorn familiar (excel·lent Richard Gere en el seu paper) l'espectador va assistint a través d'un bon maneig dels temps escenogràfics, a l'enfonsament tan íntim com professional del personatge.

Malgrat l'esforç titànic del protagonista per mantenir les aparences en tots els ordres de la seva vida sigui com sigui, aquests aniran sucumbint inevitablement fins al punt que un home exemple i model social acabarà essent un personatge motiu d'escarni. Film absorbent, el ritme del qual no decreix en cap moment excepte pel que fa a l'anàlisi de les causes de l'ensorrament financer.

Text: Núria Farré ( facebook@cinemaperaestudiants.cat )

Si vols aportar la teva opinió, pots fer-ho a través del nostre enllaç de Facebook (al començament de la pàgina)

 

COM UTILITZAR LA NOSTRA P└GINA

Amb el suport de:
Ajuntament de Matarˇ. Educaciˇ Ajuntament de Sabadell. Educaciˇ Ajuntament de Terrassa. Educaciˇ
ColĚlaboren:
Cinemes Imperial. Sabadell CÝrcol Cat˛lic. Badalona Cinemes Girona La CalÓndria Cinema. El Masnou Casal Nova Alianša. Matarˇ Cinema Catalunya. Terrassa CÝrcol cat˛lic. Vilanova i la Geltr˙ Cineclub Sabadell
Centre de Recursos Pedag˛gics. Matarˇ Centre de Recursos Pedag˛gics. Baix Maresme Centre de Recursos Pedag˛gics. Badalona
Qui som Privacitat Envia aquesta pÓgina a un amic/ga Contacta amb nosaltres