Cinema per a estudiants
CatalÓ Espanyol AnglŔs

 CatalÓ     Espanyol      AnglŔs

Agrega'ns: Facebook

NotÝcies

ENTREVISTA AMB SANTIAGO SEGURA, PRODUCTOR DE TRES 60


MitjÓ de comunicaciˇ:

Amb motiu de la projecció per a la premsa de la pel·lícula Tres 60 dirigida per Alejandro Ezcurdia, qui després d'haver treballat sempre en formats televisius ha decidit fer la seva primera incursió en el món del cinema, hem entrevistat Santiago Segura, un dels productors del film.

VEURE ENTREVISTA

 

Hem cregut que, a part de la peculiar personalitat de Santiago, podia resultar interessant debatre sobre el tema central de la pel·lícula que gira al voltant del tràfic d'òrgans humans i que, no per amoral i esgarrifós, cal evitar d'abordar de forma seriosa, profunda i ètica.

El protagonista, en les últimes escenes, se situa en aquella frontera en què fer l'últim pas implica trair tot allò que s'ha defensat amb afany i pel que s'ha lluitat ferventment.

Dos temes, doncs, que deixem en l'aire per a qui vulgui tractar-los a les aules i conèixer l'opinió dels joves estudiants.

TRÀILER DE "TRES 60"

 

Textos: Núria Farré. facebook@cinemaperaestudiants.cat

Si vols aportar la teva opinió, pots fer-ho a través del nostre enllaç de Facebook (al començament de la pàgina)

 

 

COM UTILITZAR LA NOSTRA P└GINA

Amb el suport de:
Ajuntament de Matarˇ. Educaciˇ Ajuntament de Sabadell. Educaciˇ Ajuntament de Terrassa. Educaciˇ
ColĚlaboren:
Cinemes Imperial. Sabadell CÝrcol Cat˛lic. Badalona Cinemes Girona La CalÓndria Cinema. El Masnou Casal Nova Alianša. Matarˇ Cinema Catalunya. Terrassa CÝrcol cat˛lic. Vilanova i la Geltr˙ Cineclub Sabadell
Centre de Recursos Pedag˛gics. Matarˇ Centre de Recursos Pedag˛gics. Baix Maresme Centre de Recursos Pedag˛gics. Badalona
Qui som Privacitat Envia aquesta pÓgina a un amic/ga Contacta amb nosaltres