Cinema per a estudiants
CatalÓ Espanyol AnglŔs

 CatalÓ     Espanyol      AnglŔs

Agrega'ns: Facebook

NotÝcies

Estrena de El ßrbol


MitjÓ de comunicaciˇ:

La història que amb molta sensibilitat explica Julie Bertuccelli a El árbol és una barreja de narració màgica hereva de la literatura sud-americana i de western actual. Una interessant oportunitat per reflexionar a l'ESO i als Batxillerats sobre les diferents formes de reaccionar que tenim davant una situació tan difícil com és la mort i el dol.
L'acció se situa en un erm de l'Austràlia actual castigat pels elements atmosfèrics, però es podria situar perfectament en qualsevol altre racó de les planes nord-americanes del segle XIX: el mateix paisatge (només que el cotxe ha substituït el cavall), els mateixos personatges (éssers superats per la immensitat de la naturalesa que els envolta) i el mateix context social repetit dos-cents anys després: una casa al costat d'un petit poble on Dawn i Peter viuen amb els seus quatre fills. La mort inesperada de Peter deixa la família desemparada i sense rumb. Una immensa figuera es converteix en el punt de connexió entre la família i el pare absent.
Una història explicada per la directora francesa amb gran sensibilitat i interpretada magistralment per Charlotte Gainsbourg en el paper de mare i per Morgana Davies (haurem de prestar atenció a aquesta noia en el futur) en el paper d'una filla de vuit anys convertida en la veu de la consciència de tots ells.

COM UTILITZAR LA NOSTRA P└GINA

Amb el suport de:
Ajuntament de Matarˇ. Educaciˇ Ajuntament de Sabadell. Educaciˇ Ajuntament de Terrassa. Educaciˇ
ColĚlaboren:
Cinemes Imperial. Sabadell CÝrcol Cat˛lic. Badalona Cinemes Girona La CalÓndria Cinema. El Masnou Casal Nova Alianša. Matarˇ Cinema Catalunya. Terrassa CÝrcol cat˛lic. Vilanova i la Geltr˙ Cineclub Sabadell
Centre de Recursos Pedag˛gics. Matarˇ Centre de Recursos Pedag˛gics. Baix Maresme Centre de Recursos Pedag˛gics. Badalona
Qui som Privacitat Envia aquesta pÓgina a un amic/ga Contacta amb nosaltres