Cinema per a estudiants
CatalÓ Espanyol AnglŔs

 CatalÓ     Espanyol      AnglŔs

Agrega'ns: Facebook

NotÝcies

S'estrena el film Solo es el principio


MitjÓ de comunicaciˇ:

Un documental sobre classes de filosofia per a nens d'Educació Infantil que porta a la reflexió sobre la nostra capacitat ètica, social i humana, i sobre la importància d'una bona educació des de la infància.

Els protagonistes de la pel·lícula tenen entre 3 i 4 anys i junts parlen lliurement, amb les seves emocions i contradiccions, sobre l'amor, la llibertat, el lideratge, la intel·ligència, la mort ... Al llarg d'un curs, asseguts en un cercle al voltant d'una espelma encesa i amb l'ajuda de la seva mestra, aprenen a expressar-se, a escoltar-se mútuament i a conèixer-se millor.

Entre tots fan filosofia, reflexionen sobre temes importants, sovint oblidats en la nostra societat. No hi ha estudiants bons ni dolents: el que és fonamental és pensar per si mateixos. Els nens parlen amb les seves pròpies paraules, plenes d'espontaneïtat, humor, lògica i poesia, carregades en moltes ocasions d'un increïble i envejable sentit tolerant i cívic.

 

COM UTILITZAR LA NOSTRA P└GINA

Amb el suport de:
Ajuntament de Matarˇ. Educaciˇ Ajuntament de Sabadell. Educaciˇ Ajuntament de Terrassa. Educaciˇ
ColĚlaboren:
Cinemes Imperial. Sabadell CÝrcol Cat˛lic. Badalona Cinemes Girona La CalÓndria Cinema. El Masnou Casal Nova Alianša. Matarˇ Cinema Catalunya. Terrassa CÝrcol cat˛lic. Vilanova i la Geltr˙ Cineclub Sabadell
Centre de Recursos Pedag˛gics. Matarˇ Centre de Recursos Pedag˛gics. Baix Maresme Centre de Recursos Pedag˛gics. Badalona
Qui som Privacitat Envia aquesta pÓgina a un amic/ga Contacta amb nosaltres