Cinema per a estudiants
Català Espanyol Anglès

 Català     Espanyol      Anglès

Agrega'ns: Facebook

Notícies

Projecció del film La xarxa social


Mitjà de comunicació:

Si us interessa assistir a les projeccions de La xarxa social (v.o. en anglès subtitulada en castellà) programades per al mes de febrer de 2012, consulteu la nostra cartellera a la secció Cicle de cinema. Curs actual, on trobareu les dates i els horaris de les sessions i on també podreu fer la vostra inscripció.

En aquest film, el director David Fincher i el guionista Aaron Sorkin exploren el moment de la invenció de Facebook, un dels fenomens socials més revolucionaris del nou segle. La pel·lícula, basada en múltiples fonts, ens trasllada des dels passadissos de Harvard fins la seu de la companyia a Palo Alto, Califòrnia, on captura l'emoció dels inicis d'aquest fenomen que primerament va unir i després va separar un grup de joves pioners de les xarxes socials.

El protagonista del film és Mark Zuckerberg, el brillant alumne de Harvard creador d'una pàgina web que sembla haver redefinit el nostre teixit social de la nit al dia. Al voltant seu estan Eduardo Saverin, antic amic de Zuckerberg i la persona que va aportar el capital inicial de la jove empresa; Sean Parker, el fundador de Napster i qui va portar Facebook als inversors de capital de risc del Silicon Valley; i els bessons Winklevoss, els companys de Harvard que asseguren que Zuckerberg els va robar la idea i al que demanen la seva titularitat.

Per a més informació sobre la pel·lícula i per treballar les activitats que hem preparat per al vostre alumnat, entreu en aquest enllaç:

http://www.cinemaperaestudiants.cat/cat/pelicules-arxiu/pelicules/la-xarxa-social/

 

COM UTILITZAR LA NOSTRA PÀGINA

Amb el suport de:
Ajuntament de Mataró. Educació Ajuntament de Sabadell. Educació Ajuntament de Terrassa. Educació
Col·laboren:
Cinemes Imperial. Sabadell Círcol Catòlic. Badalona Cinemes Girona La Calàndria Cinema. El Masnou Casal Nova Aliança. Mataró Cinema Catalunya. Terrassa Círcol catòlic. Vilanova i la Geltrú Cineclub Sabadell
Centre de Recursos Pedagògics. Mataró Centre de Recursos Pedagògics. Baix Maresme Centre de Recursos Pedagògics. Badalona
Qui som Privacitat Envia aquesta pàgina a un amic/ga Contacta amb nosaltres