Cinema per a estudiants
CatalÓ Espanyol AnglŔs

 CatalÓ     Espanyol      AnglŔs

Agrega'ns: Facebook

NotÝcies

SEARCHING


MitjÓ de comunicaciˇ:

Havia de passar i ja la tenim. Es tracta de Searching, la pel·lícula que es desenvolupa íntegrament en pantalles d'ordinador o mòbil, utilitzant programes, aplicacions o pàgines web d'internet com a eina audiovisual. El seu director, Aneesh Chaganty, reconeix que tot l'equip va aprendre fent la pel·lícula doncs abans ningú havia utilitzat aquesta pràctica. Tota una novetat en la tècnica narrativa, perquè l'anterior intent fet amb Eliminat (Unfriended), un film de Levan Gabriadze del 2014, no va aconseguir la qualitat visual i temàtica d'aquesta.

David ha perdut recentment la seva dona. Viu amb la seva filla adolescent amb qui manté, aparentment, una bona relació. Un bon dia ella desapareix i veient que la policia no aconsegueix esbrinar què li ha passat, decideix rastrejar en el portàtil d'ella. Serà a través d'obrir i tancar pantalles que s'anirà assabentant que la vida de l'adolescent no és tan innocent com ell creia. El seguirem pam a pam en totes les indagacions per resoldre el conflicte i amb ell experimentarem sentiments de culpa, angoixa, desesperació i enuig. La tensió augmenta progressivament mantenint un ritme dinàmic i amb girs inesperats fins al final, potser una mica rebuscat.

L'encert del film de Chaganty és que la trama utilitza un estil innovador per fer-nos reflexionar sobre les relacions personals i virtuals i sobre si, tot i estar constantment comunicats, coneixem realment als que dibuixen la nostra vida dia a dia com és el cas dels nostres fills.

Searching pertany a aquesta classe de pel·lícules que amb un pressupost baix, una pobra promoció i uns actors desconeguts, aconsegueix conquerir la crítica per arribar a convertir-se en una cinta d'èxit.

 

Núria Farré. facebook@cinemaperaestudiants.cat

Si vols aportar la teva opinió, pots fer-ho a través del nostre enllaç de Facebook (al començament de la pàgina)

 

COM UTILITZAR LA NOSTRA P└GINA

Amb el suport de:
Ajuntament de Matarˇ. Educaciˇ Ajuntament de Sabadell. Educaciˇ Ajuntament de Terrassa. Educaciˇ
ColĚlaboren:
Cinemes Imperial. Sabadell CÝrcol Cat˛lic. Badalona Cinemes Girona La CalÓndria Cinema. El Masnou Casal Nova Alianša. Matarˇ Cinema Catalunya. Terrassa CÝrcol cat˛lic. Vilanova i la Geltr˙ Cineclub Sabadell
Centre de Recursos Pedag˛gics. Matarˇ Centre de Recursos Pedag˛gics. Baix Maresme Centre de Recursos Pedag˛gics. Badalona
Qui som Privacitat Envia aquesta pÓgina a un amic/ga Contacta amb nosaltres