Cinema per a estudiants
CatalÓ Espanyol AnglŔs

 CatalÓ     Espanyol      AnglŔs

Agrega'ns: Facebook

NotÝcies

TRES ID╚NTICS DESCONEGUTS


MitjÓ de comunicaciˇ:

Inquietant documental sobre un truculent experiment psicològic / científic que va tenir lloc a la dècada de 1980 als Estats Units amb bessons i trigèmins, sense que els protagonistes en tinguessin coneixement.

El seu director, Tim Wardle, ha sabut crear una acurada estructura on va combinant imatges d'arxiu, diferents recreacions i entrevistes als trigèmins i a personatges significatius fins conduir-nos al desgastat interrogant de què influeix més en la nostra identitat, la part genètica o la cultural. El seu mèrit és que, sent un documental, crea una tensió que ens trasllada de la felicitat que viuen els protagonistes al principi a l'angoixant situació que a poc a poc va apoderant-se d'ells. La informació, que es va dosificant minuciosament, corre paral·lela al in crescendo de la part dramàtica.

Espanta pensar quants experiments de tota índole s'han pogut dur a terme sense que els protagonistes n'hagin tingut consciència. Si crèiem que ja ho havíem vist tot, Tres idèntics desconeguts ens posa davant el mirall de la nostra pròpia inòpia.

 

Núria Farré. facebook@cinemaperaestudiants.cat

Si vols aportar la teva opinió, pots fer-ho a través del nostre enllaç de Facebook (al començament de la pàgina)

COM UTILITZAR LA NOSTRA P└GINA

Amb el suport de:
Ajuntament de Matarˇ. Educaciˇ Ajuntament de Sabadell. Educaciˇ Ajuntament de Terrassa. Educaciˇ
ColĚlaboren:
Cinemes Imperial. Sabadell CÝrcol Cat˛lic. Badalona Cinemes Girona La CalÓndria Cinema. El Masnou Casal Nova Alianša. Matarˇ Cinema Catalunya. Terrassa CÝrcol cat˛lic. Vilanova i la Geltr˙ Cineclub Sabadell
Centre de Recursos Pedag˛gics. Matarˇ Centre de Recursos Pedag˛gics. Baix Maresme Centre de Recursos Pedag˛gics. Badalona
Qui som Privacitat Envia aquesta pÓgina a un amic/ga Contacta amb nosaltres